Los Ventos ... og andre "gamle" orkestre fra egnen
De lokale Los Ventos, bestående af gamle elever fra skolen, mødes fortsat en gang om måneden for at "øve" - og snakke.
Orkestret stoppede med at tage ud og spille i juni 1977 - så de spiller principielt ikke numre, der er nyere end det ...
En hel del vil nok kende dem fra mange års Revlinge-fester, hvor de har spillet i "øl-teltet" om fredagen.


Los Ventos i 90'erne ...

Historen bag orkestret er - kort fortalt - denne:
I 1966 beslutter nogle unge, håbefulde mennesker fra egnen at lave et "band". Det bliver starten på Verona kvartetten, der efterhånden kom til at bestå af følgende:
Poul Rasmussen (orgel), Kurt Hermansen (bas), Erik Møller (trommer) og Poul Erik Rind (guitar).

Orkestret spillede første gang offentligt i efteråret 1966 (med Anne Grethe Trangbæk som sangerinde) i det gamle Hvolris forsamlingshus (og DET var bestemt ikke særlig stort).
Senere blev det til mange optrædender i undomsklubber, til skolefester i Møldrup og til utallige baller rundt om i Jylland og omegn.
De spillede bl.a. til de første "Revlinge-baller" (før det kom til at hedde Revlingefest) fra 1969 til ca. -72, dengang man holdt byfest for at samle penge til at bygge Møldruphallen.
I 70'erne danner to af medlemmerne (Erik og Poul Erik) sammen med Keld Erik Sørensen fra Klejtrup og Knud Aage Bengtsen så Los Ventos, der indtil 1977 gør de midt- og vestjyske kroer og forsamlingshuse usikre.

På cirka samme tid er orkestret Sunny Sound blevet et stort hit blandt omegnens unge; her optræder bl.a. Per Myrthue, Birger Rind (nu med i Los Ventos), Poul Edvard Nielsen-Grøn (der afløste Anders Andersen) og Martin Myrthue.

Keld Erik og Knud Aage havde tidligere spillet i Los Bonitos, der også bestod af Svend Brøndum, Niels Jørgen Hedegaard og - ikke mindst - Lisa Sørensen (Bjørn)