Uddrag af nogle af de e-mails, vi har fået:

   
Kære festudvalg
Godt initiativ - og NEJ HVOR JEG GLÆDER MIG - har sat kryds i kalenderen!
Lad os håbe skolen bliver fyldt til bristepunktet med glade gamle elever.

Vi ses d. 23. - kærlig hilsen
Mette Madsen - Tjæreborg
Jeg vil bare sige, at jeg er i fuld gang med at samle adresser på min gamle klasse

Det går strygende, og alle virker interesserede. Dog mangler jeg de sidste adresser, som jeg kan få i weekenden.

Vi var 22 i klassen, og jeg regner med at sende dig en komplet liste ....
... 
- glæder mig til at se alle de "gamle" kammerater ;o))


Birthe Ømark Jensen

Tak for oplysningen  - jeg skal fluks sende den videre til de andre ( = søskende). Det kunne jo
være sjovt, hvis vi alle 7 kunne møde op.

(Vi) har i hvert fald store planer om at deltage - og vi glæder os rigtig meget til at møde gamle venner og bekendte!

Jytte Jensen

Har fra familie hørt at Møldrup Skole har 50 års jubilæum, og at der er planlagt fest til den 23. september. Det lyder spændende, men desværre kan jeg nok ikke detage i festlighederne, for min lillesøster holder sandsynligvis sølvbryllup den dag - men jeg vil da gerne holde døren åben - jeg har ingen invitation set endnu!!
Har egentlig tænkt på at det i år må være 35 år siden at vi forlod skolen og at det kunne være sjovt at mødes. Jeg har i øjeblikket min den yngste en dreng på 16 på efterskole og hans storesøster på 18 var afsted for 2 år siden, og jeg har i den forbindelse deltaget i adskillige af deres fester som hjælp til at holde styr på tropperne, og jeg har misundt dem det kammeratskab de har, og som min datter stadig har med sit hold selv efter 2 år.
Else Mogensen, Uldum
Kære festudvalgsmedlemmer.

Blot for at rose jer for jeres imponerende og omfangsrige arbejde i forbindelse med jubilæet. Jeg har just siddet og læst alt om min kære gamle skole. Sammen med billederne sætter det en masse tanker i gang. Faktisk husker jeg ret tydeligt den 30. november 1956. På det tidspunkt gik jeg i 3. kl.
Jeg håber, I får stor opbakning til projektet. Jeg har naturligvis tilmeldt mig og glæder mig allerede til dagen.
Mange hilsener fra

Kirsten Andersen, årgang 1946,
en af Peder Trærups tropper

Hej Lars (og I andre i festkomitéen)

Tænk, at vi allerede skal til klassefest igen - og denne gang en stor fest!
Jeg synes, det er et rigtig godt initiativ og glæder mig allerede ....

... Fortsat god fornøjelse med planlægningen. Det skal I jo nok få noget sjovt ud af!
KH Lene Brunsgård

Billedet øverst til venstre på siden om skolejubilæum og den store klassefest har teksten:
'Så vidt vi kan se: en af de første "afgangs-klasser" ca. 1960'

Jeg er på billedet og klassen 'afgik' sommeren 1961

Vor kontaktperson er som anført i skemaet Niels Ole Andersen - og i går, søndag den 28. maj 2006, mødtes vi til 45-års fest med klasselærer Jensbye i spidsen.

Med venlig hilsen
Jørgen

 - den gang bopæl i Hvornum og mange år på cykel i al slags vejr og altid op ad bakken og altid modvind og hver dag og .... :-)

Fedt med så mange tilmeldinger, og jeg er helt sikker på der er flere på vej............. jeg har i hvert fald hørt mange der har givet tilsagn om at skulle med, som ikke er registreret endnu.

Jeg kan godt forstå det er et gedemarked at skulle registrere alle de tilmeldte og lægge dem ind. så vi kan se det, men det er altså KANONGODT at kunne følge med. Det er jo helt spændende at tjekke hjemmesiden hver dag og se, hvor mange af "de gamle hoveder" der nu har meldt sig på. Og jeg tror måske også her de sidste tilmeldingsdage, at de der er i tvivl vil bruge det til måske lige at få det sidste spark, ved at se hvor mange der egentlig er.
Lone
Jeg blev for et par dage siden kontaktet af en tidligere klassekammerat, om jeg havde lyst til at komme til Møldrup og fejre skolens 50 års jubilæum. Jeg forlod skolen i 1980, og jeg tænker tit på den gode barndom jeg havde i Møldrups gader.

Tidligere er jeg blevet inviteret til Møldrup til børnehavens jubilæum og til årgangens klassefest. Hver gang er jeg utrolig benovet over, at der stadig er nogen, der kan huske mig og har lyst til at invitere mig.

Jeg kommer - selvfølgelig - til festen, og glæder mig utroligt meget til at gense en masse mennesker som har gjort sit til, at jeg har disse gode minder.

På gensyn den 23. september
Pernille Henriksen, født 1968
Jeg hørte fra venner at skolen holdt jubilæum og et par dage efter dumpede brevet ned i postkassen. Fantastisk. TAK!
Jeg håber at jeg får mulighed for at deltage, men jeg har et andet arrangement samme weekend, som jeg er med til at arrangere, (håber lidt at det bliver aflyst), for hvor vil jeg da gerne møde nogle af mine gamle klassekammerater igen.
Hvis jeg ikke får mulighed for at komme, vil jeg sende jer alle fra min gamle klasse de bedste hilsener.
Kærlig hilsen Ena Fuglsang  (Ena Sørensen)  8. kl. 1974
Jeg har været bortrejst i den periode hvor tidsfristen for indbetaling til skolefesten den 23 september er forekommet. Jeg ville høre om der en mulighed for stadig at nå det ....  håber der kan findes en løsning, da det ville være en skam at gå glip af sådan en chance for at gense gamle klassekammerater og som jeg desuden synes er en udmærket idé og godt initativ fra jeres side!
Med venlig hilsen   Karen S. årgang '88
Tak for indbydelsen til fest. Jeg har været bortrejst og ser nu jeres indbydelse.
Jeg kan desværre ikke deltage på det tidspunkt.
Jeg sender mange venlige hilsner og ønsker alle en god fest.
Venlig hilsen
Tove Munk Jensen
Kære festudvalgsmedlemmer!
 Jeg må simpelt hen lige skrive til jer igen - skete første gang i starten af juni, hvor alt endnu var i sin vorden. Utallige er de gange, jeg siden har været inde på www.moeldrupskole.dk, og stort set hver gang har der været nyt at hente. Det er ganske enkelt enestående, hvad I har præsteret. Hvor får I dog tiden og energien fra??? Jeg er vildt imponeret! Dette må da blive Danmarks største skolefest.
 
Sammen med 1300 andre glæder jeg mig helt enormt til på lørdag. Der vil garanteret være sommerfugle i maven hos de fleste, når kursen sættes mod den kære gamle skole, men jeg er osse ret overbevist om, at det vil blive alletiders oplevelse ... takket være jeres enorme indsats. Er der ikke noget, der hedder en fortjenstmedalje??
 Håber vi ses midt i menneskemylderet!
 
Mange STORE hilsener fra
 Kirsten Andersen, årgang 1946
 P.S. Skal hilse mange gange fra bror Per, årgang 1948. Han kommer selvfølgelig også.